De pakketten van Fitleads.

Ons lead- en ledenwervingsconcept binnen de fitnessbranche bestaat uit verschillende aspecten. Het kan gaan om enkel leadgeneratie via Facebook en Instagram, maar ook een multichannel is denkbaar waarbij Google Adwords extra wordt ingezet. Los daarvan kan je altijd kiezen of jij alle leads zelf wilt opvolgen of dat je de leadopvolging volledig wilt uitbesteden aan ons. Hieronder alle informatie over de mogelijkheden.

Facebook- en Instagrammarketing

De grootste doelgroep bereiken we via Facebook en Instagram campagnes. De grootste groep mensen zijn op dit moment niet actief op zoek naar fitness of sport en deze maken we via gerichte campagnes bewust van het feit dat sporten erg belangrijk is. We spelen hierop in door in te spelen op specifieke behoeftes die eigenlijk iedereen wel heeft. 76% van alle leads komen voort uit deze doelgroep.

We gaan uit van maandelijkse campagnes waarbij constant verschillende doelgroepen worden aangesproken. Hier horen de door ons op maat gemaakte landingspagina’s vanzelfsprekend bij.

Multichannel dankzij Google Adwords en een leadgenererende website

Om Google Adwords in te zetten zorgen we er eerst voor dat alle actieve zoekers naar fitness of sport op een website terecht komen die speciaal is ingericht om online aanmeldingen te genereren. Daarom zorgen wij ervoor dat jou website wordt omgetoverd in een leadmachine! Deze maken we ‘mobile first’, aangezien de meeste bezoekers tegenwoordig je site via de telefoon bezoeken. Zaken als hosting, updates en innovatie zijn standaard inbegrepen.

Eén stap verder is het inzetten van doorlopende Google Adwords campagnes. Hiermee bereiken we actieve zoekers in jouw regio die graag willen starten met fitness of sport. Dit zorgt voor de overige 14% aan leads en dient als een fijne toevoeging op je Facebook- en Instagram marketingstrategie.

Alles geregeld dankzij volledige leadopvolging en afspraakbeheer.

Je hebt inmiddels een super grote bak met leads via Facebook, Instagram en Google, maar die dienen allemaal z.s.m. opgevolgd te worden naar betalende leden van jouw fitnessonderneming. Het is bewezen dat het grootste succesratio te behalen is op het moment dat een lead binnen 2 minuten wordt gecontacteerd. Er zijn methodes die ervoor zorgen dat bij jou in de zaak de telefoon super snel gaat om jou in contact te brengen met een lead. Helaas zien we in de praktijk dat dit vaak problemen oplevert, aangezien jij druk bezig bent met het geven van trainingen, het maken van voedingsschema’s of het voorbereiden van lessen. Vandaar dat wij hebben bedacht om de volledige leadopvolging uit handen te nemen. Jij hoeft je nergens meer druk om te maken en ziet alleen de door ons gemaakte afspraken in jouw online agenda. In plaats van dat bij jou de telefoon afgaat, gebeurt dat nu in ons eigen callcenter waar telemarketeers dagelijks bezig zijn om alle leads om te zetten in afspraken op jouw club!

Al onze pakketten zijn standaard voorzien van verschillende testen zoals verschillende A/B testen, kleurentesten, behoefteonderzoek en consumentenonderzoek. Ook krijg je altijd je eigen accountmanager en worden maandelijks resultaten in kaart gebracht door middel van handige rapportages. Persoonlijk contact staat centraal. Wij komen standaard langs op jouw locatie voor het bespreken van de mogelijkheden en advies uit te brengen over onze pakketten.

Neem contact met ons op.

Ben jij een fitnessondernemer en heb je behoefte aan structureel meer leads en leden voor jouw fitnessonderneming? Vraag dan nu vrijblijvend meer informatie aan en ervaar snel hoe wij jou kunnen helpen.

Wij nemen binnen 24 uur contact op en zullen dan graag een vrijblijvende afspraak op locatie maken. Tijdens ons gesprek presenteren we ons concept en hebben we tevens de gelegenheid om eens persoonlijk kennis te maken. Graag doen we een tour door jouw onderneming en eindigen we met een mooie samenwerking!